Retourzenden

Retour procedure ‘herroepingsrecht’

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons adres zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht moet u het volgende stappen volgen.

  1. Download hier het "Formulier voor herroeping”
  2. Vul het “Formulier voor herroeping” volledig in. Formulieren die niet volledig zijn ingevuld worden niet in behandeling genomen.
  3. Stuur het formulier op naar het email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp “retour goederen”
  4. Als u een bevestiging heeft gehad van ons dan kunt u uw bestelling terugsturen. U moet uw volledige bestelling, inclusief een kopie van uw bon en een kopie van het “Formulier voor herroeping”.
  5. Wij zullen uiterlijk 14 dagen na uw blijken van het gebruik willen maken van het herroepingsrecht uw volledige aankoopbedrag overmaken. U kunt dit meestal verwachten nadat wij de bestelling van u hebben ontvangen.

De verzendkosten vallen voor uw rekening. U kunt dit pakket opsturen naar het volgende adres:

Elzinga Archery
Pinksterbloemweg 156
1338RG Almere

U heeft 14 dagen om de bestelling terug te sturen.
 
 


 

 Direct naar de Webshop

Klik hier