Frequently Asked Questions

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De levertijden van uw bestelde producten hangt af van meerdere factoren waar Elzinga Archery soms geen invloed op heeft. Hierdoor kan de levertijd oplopen tot 6 maanden in het slechtste geval. Echter, zal deze levertijd in de meeste gevallen een stuk minder zijn en niet meer bedragen dan 5 werkdagen als het bij Elzinga Archery/onze leveranciers op voorraad is. Wij zullen altijd zo goed mogelijk onze best doen om u te blijven informeren over de verwachte levertijd.

Er ontbreekt een artikel in mijn ontvangen bestelling of één of meerdere producten zijn beschadig. Waar kan ik dit melden?
Wij vragen u dit zo snel mogelijk na ontvangst aan ons te melden via ons Email adres. Wij zullen dan proberen om samen tot een oplossing te komen.

Mijn Track & Trace code van mijn bestelling die ik heb ontvangen werkt niet.
Mocht u nog dezelfde middag proberen als u hem van ons ontvangen heeft, kan het zijn dat het pakket nog niet verwerkt is. U kan het dan na 20:00 opnieuw proberen. Mocht de code dan nog steeds niet werken kunt u contact met ons opnemen.

Ik wil een artikel bestellen maar zie hem niet in de webshop staan.
U kunt altijd een productsuggestie doen. Wij zullen dan kijken of we het product kunnen leveren en indien mogelijk het product aan de webshop toevoegen.

Ik heb een fout gevonden op de website/webshop, waar kan ik dit aangeven?

U kan de fout bij ons aangeven via ons Email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zouden het waarderen als u een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving probeert te geven van de fout. Wij gaan dan ons best doen om het zo snel mogelijk op te lossen.

Mijn artikel is stuk gegaan buiten mijn schuld om, hoe kan ik garantie claimen?

Als u artikel stuk is gegaan buiten uw schuld om en binnen het wettelijke garantie termijn, kunt u contact met ons op nemen. Wij zullen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Houdt er rekening mee dat u uw bon waarschijnlijk nodig zult hebben.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat.

U kunt ons altijd even bellen of emailen. Ons telefoonnummer is 036-7070776 en ons email adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Direct naar de Webshop

Klik hier